Nieuws

Gratis annuleren bij Elfstedentocht

De deelnemers aan de schaatsmarathon van 23 januari op de Plansee in Tirol kunnen deze tocht kosteloos annuleren indien zij ingeloot zijn voor de Elfstedentocht. Unigarant Verzekeringen biedt, samen met Oad, alle deelnemers met een startbewijs voor de Elfstedentocht een gratis annuleringsverzekering aan. Oad Sport & Entertainment organiseert de schaatsreis samen met De Twentsche Courant Tubantia, De Stentor en RTV Oost. De deelnemers krijgen vier clinics op de overdekte ijsbanen in Enschede en Deventer die worden geleid door voormalig schaatsbondscoach Ab Krook. Naast schaatstechniek komen ook voeding, materiaal, kleding en reis aan de orde. Inmiddels hebben al ruim 200 deelnemers zich aangemeld.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Reisburo Actueel #37

Volgende bericht

FOTO'S: PTA-reis Gran Canaria

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.