AdvertorialNieuws

Gratis autobahnvignet voor jouw klanten naar Zwitserland!

Hou je van een actieve vakantie waarbij je kan skiën of snowboarden of maak je toch liever een wandeling door de Zwitserse bergen? Dan ben je bij Interhome aan het juiste adres! Bij Interhome vind je namelijk voor elke gelegenheid een geschikte accommodatie.

Door een samenwerking met Zwitserland Toerisme wordt een vakantie naar Zwitserland nog aantrekkelijker! Bij een boeking van een van de Interhome accommodaties in Zwitserland met een verblijf van minimaal 7 nachten (met aankomst voor 15.01.2019) ontvangt de klant namelijk een autobahnvignet cadeau!

Neem als je benieuwd bent naar de accommodaties van Interhome in Zwitserland een kijkje op www.interhome.nl/zwitserland en kijk voor de voorwaarden op deze link.

 

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

TUI opent een Magic Life in Turkije en Tunesië

Volgende bericht

KLM en piloten akkoord over cao

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."