Nieuws

Gratis omruilgarantie bij Corendon

Corendon biedt haar klanten nu de mogelijkheid om een geboekte vakantie tot tien weken van tevoren gratis om te ruilen. Dat laat een woordvoerder van Corendon weten aan TravelPro. De omruilgarantie is geldig voor vakanties die zijn geboekt tussen 2 oktober 2015 en 31 december 2015 in de vertrekperiode 1 april 2016 tot en met 31 oktober 2016.

Op deze manier wil Corendon haar klanten stimuleren om vroeg te boeken. Als de klanten toch liever naar Bali willen in plaats van Griekenland dan kunnen ze dit zonder wijzigingskosten omboeken. De omboeking geldt alleen voor strandvakanties met vlucht en hotel, dus geen stedentrips, rondreizen of losse vliegtickets. Ook kan de boeking maar één keer gewijzigd worden.
Corendon wil op deze manier haar klanten meer flexibiliteit bieden voor de zomer van 2016.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

LEES! TravelPro webmagazine #15

Volgende bericht

Etihad Airways stapt naar rechter

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.