Nieuws

Gratis toegang Vakantiebeurs voor insecteneters

Deel dit artikel

Avonturiers die een hopperzz of wurmzz proeven worden goed beloond, want zij ontvangen namelijk een vrijkaart voor de Vakantiebeurs 2019 én ze mogen daarnaast nog eens tien vrienden uitnodigen om tegen een gereduceerd tarief mee te gaan.

Insecten eten kan bij de insectenfoodtruck, die aanstaande vrijdag van 12.00 uur tot 19.00 uur in Hoog Catharijne staat en aanstaande zaterdag is de bar om dezelfde tijd te vinden in de Markthal in Rotterdam. Als bewijs voor de dappere daad krijgt de proever tevens een instaxfoto mee van het moment waarop ze hun hopperzz of wurmzz verorberen.

Een sprinkhaan gebakken in knoflook met een snufje zeezout op een stokje of een puntzakje geroosterde buffalowormen; het zijn dé delicatessen die geserveerd worden op de Vakantiebeurs van 10 tot en met 13 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Voorafgaand aan de beurs kunnen bezoekers alvast opgaan in de vakantievoorpret.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Uitbreiding voor Oman Air

Volgende bericht

Meijer (Vakantiebeurs): "Persoonlijk advies weer steeds belangrijker bij boeken reis"

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.