Blogs

Gratis!

Het laatste nummer van dit veelbewogen jaar komt er alweer aan.

Voor ons een prima jaar! Het gaat erg lekker met jullie vakbald TravelPro en de website scoort hits als nooit tevoren.

Waarom hoor ik u denken? Eigenlijk heel simpel, een kleinere maar veel slagvaardiger organisatie met ultra korte lijnen. Weinig vergaderen, maar vooral doen!

Met als resultaat dat je op www.reisburoactueel.nl gratis en voor niets het meeste nieuws als eerste kan lezen. En om dat aan te tonen hebben wij besloten om de datum en tijd bij het bericht te plaatsen.

Ja, u leest het goed, niet inloggen, maar direct naar de site en altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Het is best leuk om even voor eigen parochie te preken, maar belangrijker is: hoe was jullie jaar?

Daar zijn wij erg benieuwd naar. Wat is jouw hoogte- of dieptepunt?

In het laatste nummer van dit jaar hebben wij ruimte ingepland om jullie aan het woord te laten. Mail mij wat jij opvallend vond aan 2011. Wij gaan een selectie uit jullie inzendingen plaatsen in het eindejaarsnummer.

Dus heb jij persoonlijk iets moois of vervelends beleefd dat jij met ons wilt delen, aarzel niet en mail mij jouw verhaal.

Daarnaast zijn er het afgelopen jaar ook weer veel studiereizen geweest. Mail ons ook je leukste studiereisfoto van het afgelopen jaar (één per persoon) en schrijf erbij wat er te zien is op de foto en waarom je hier zo’n goede herinnering aan hebt.

Ik verwacht vele inzendingen en ben benieuwd wat ik in mijn mailbox ga vinden. Je kunt insturen tot 23 december. TravelPro voor jullie, door jullie.
Tom van Apeldoorn
TravelPro #25 – 15/12/2011
t.van.apeldoorn@reisburoactueel.nl

© 2011 – 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Flitsbezoek branche aan Hurghada gaat definitief door

Volgende bericht

Israël mogelijk nieuwe bestemming Corendon

Auteur

Tom van Apeldoorn

Tom van Apeldoorn

Tom is een zelfstandig ondernemer in hart en nieren en heeft inmiddels zijn sporen verdiend in uitgeversland, zijn hobby is zijn werk en dat straalt hij ook uit.