CoronavirusNieuws

Green Airlines stelt start op Airport Weeze uit

Deel dit artikel

Green Airlines stelt de start van haar vluchtoperaties vanaf Weeze Airport, die gepland stond voor 14 februari, uit.

De reden is de snelle verspreiding van de Omikron-variant van het coronavirus, die een sterke invloed heeft op het reisgedrag. De nieuwe startdatum is 28 maart 2022. Passagiers die in de getroffen periode hebben geboekt, kunnen hun vlucht zonder problemen omboeken of hun ticketkosten onmiddellijk en volledig terugkrijgen.

 Het uitstel heeft gevolgen voor 10 lijnvluchten die Green Airlines vanaf 14 februari 2022 aan haar programma wilde toevoegen. Daartoe behoren de verbindingen van Weeze Airport naar Berlijn en München. Passagiers die door het uitstel worden getroffen, kunnen de vluchten gemakkelijk omboeken bij Green Airlines of hun geld volledig en onmiddellijk terugkrijgen. De verbindingen met Berlijn en München beginnen nu met de start van de zomervluchtregeling op 28 maart 2022. De vluchten van Weeze naar Sylt beginnen vanaf 2 april 2022 en worden niet beïnvloed door de wijziging.

“Door de omicron-variant zijn veel passagiers ontregeld, wat een enorme impact heeft op het hele luchtverkeer. De laatste ontwikkelingen in de pandemie laten ons daarom helaas geen andere keuze dan de start van onze nieuwe vliegverbindingen uit te stellen. Dit is de enige manier waarop wij onze pretentie van duurzaam luchtverkeer kunnen waarmaken. Wij verontschuldigen ons tegenover onze passagiers voor het veroorzaakte ongemak,” aldus een woordvoerder van Green Airlines.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Meld je aan voor de extra editie van TravDay op 4 april 2022

Volgende bericht

Personal Touch Travel steunt Stichting Oasebos

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."