CoronavirusNieuws

Grens tussen Curaçao en Aruba gesloten

De overheid op Curacao heeft besloten de grens tussen het eiland en Aruba te sluiten. Reden is een verhoging in het aantal besmetting op Aruba. Dinsdag werd vanuit Curaçao al een negatief reisadvies uitgegeven.

Door de toename in het aantal besmetting heeft Aruba de coronamaatregelen aangescherpt. Sinds deze week geldt er een samenscholingsverbod en in publieke ruimtes mogen niet meer dan vier mensen bij elkaar zijn. Daarnaast gelden er strengere regels voor het bezoeken van restaurants en bars en het beoefenen van sport. Binnen in winkels, supermarkten en andere zaken waar klantcontact is, moeten mensen verplicht mondkapjes op. Ook in het openbaar vervoer en taxi’s zijn deze verplicht.

Bonaire
Bonaire houdt de grens met Aruba nog wel open. Wel heeft Bonaire een quarantaineverplichting van veertien dagen ingevoerd. Het reisadvies vanuit Nederland staat op geel. Vorige maand bezocht TravelPro het One Happy Island om te ondervinden hoe het is om daar nu vakantie te vieren. Het verslag van de reis lees je hier.

 

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

1 Comment

  1. […] Grens tussen Curaçao en Aruba gesloten  TravelPro Grens tussen Curaçao en Aruba gesloten  TravelPro […]

Vorige bericht

Oostdam: "Uitbreiding SGR-garantie biedt vertrouwen"

Volgende bericht

Virgin Atlantic vraagt faillissementsbescherming VS aan

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.