Sunny Cars heeft een stijging in het aantal zomerboekingen gerealiseerd. Het aantal reserveringen voor het zomerseizoen is gemiddeld met 19% gegroeid ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Een aantal bestemmingen, waaronder Portugal (+34%), Canada (+45%) en Curaçao (+77%) zijn boven het gemiddelde uitgegroeid. De groei is mede het gevolg van de vroegboekactie die Sunny Cars in de afgelopen maanden heeft ingesteld. Vanwege de positieve reacties van de retailpartners op deze actie, die in de gratis AKK een uitstekend verkoopargument zien, heeft Sunny Cars besloten deze tot eind februari te verlengen.

Krapte
General Manager Hans Knottnerus: ‘Wij zijn zeer verheugd met de uitstekende boekingcijfers voor het zomerseizoen. De gratis AKK is een sterk verkoopargument gebleken om klanten te overtuigen tijdig te reserveren, om zo teleurstellingen te voorkomen. Dit is zeker van belang, met het oog op de verwachte zomerkrapte op populaire bestemmingen als Mallorca, Ibiza, Malaga, Portugal en Italië. Tijdens de internationale inkoopbeurs FITUR, die onlangs in Madrid werd gehouden, is opnieuw aandacht voor deze krapte gevraagd.’

Een aantal bestemmingen, waaronder Portugal (+34%), Canada (+45%) en Cura