Nieuws

Groei voor Sunny Cars

Deel dit artikel

Sunny Cars heeft een stijging in het aantal zomerboekingen gerealiseerd. Het aantal reserveringen voor het zomerseizoen is gemiddeld met 19% gegroeid ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Een aantal bestemmingen, waaronder Portugal (+34%), Canada (+45%) en Curaçao (+77%) zijn boven het gemiddelde uitgegroeid. De groei is mede het gevolg van de vroegboekactie die Sunny Cars in de afgelopen maanden heeft ingesteld. Vanwege de positieve reacties van de retailpartners op deze actie, die in de gratis AKK een uitstekend verkoopargument zien, heeft Sunny Cars besloten deze tot eind februari te verlengen.

Krapte
General Manager Hans Knottnerus: ‘Wij zijn zeer verheugd met de uitstekende boekingcijfers voor het zomerseizoen. De gratis AKK is een sterk verkoopargument gebleken om klanten te overtuigen tijdig te reserveren, om zo teleurstellingen te voorkomen. Dit is zeker van belang, met het oog op de verwachte zomerkrapte op populaire bestemmingen als Mallorca, Ibiza, Malaga, Portugal en Italië. Tijdens de internationale inkoopbeurs FITUR, die onlangs in Madrid werd gehouden, is opnieuw aandacht voor deze krapte gevraagd.’

Een aantal bestemmingen, waaronder Portugal (+34%), Canada (+45%) en Cura

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Top op de top tijdens Gipfeltreffen

Volgende bericht

Met Sunair naar Parijs voor € 25

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."