Nieuws

Groeiplannen Cruise Terminal Rotterdam

De Cruise Terminal Rotterdam wil in de toekomst een minimale verdubbeling van het aantal cruiseschepen. Op dit moment vinden er voor de som van € 7 miljoen dan ook forse verbouwingen plaats. De terminal moet in de toekomst plaats bieden aan nog meer events en een minimale verdubbeling van het aantal cruiseschepen.

Een nieuwe zaal van 700 vierkante meter op de begane grond is al opgeleverd en voor het eind van 2014 zal Café Restaurant Rotterdam haar deuren heropenen. In 2015 zijn ook de glasgevels, vloeren en dakbedekking volledig vernieuwd. Eén van de meest spectaculaire wijzigingen wordt een nieuw panoramadek van 400 vierkante meter over de gehele breedte van de eerste twee bogen. Met dit nieuwe terras wil de Cruise Terminal haar reputatie als ‘Eretribune aan de Maas ‘verstevigen.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Tirso Tromp nieuwe voorzitter ANTOR

Volgende bericht

Lees TravelPro #24 online!

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.