Nieuws

Groen de weg op met Sunny Cars

Sunny Cars biedt per direct de mogelijkheid om huurauto’s klimaatneutraal te maken. De klant kan hier voor kiezen door na zijn boeking zijn schadelijke CO2 uitstoot via www.greenseat.nl te compenseren. Sunny Cars wijst op hun website, maar ook in de boekingsbevestiging op deze mogelijkheid en geeft hier bovendien meer informatie.
 
Hans Knottnerus, Algemeen Directeur Nederland en België bij Sunny Cars, verklaart: ‘Als bemiddelaar zijn wij afhankelijk van onze leveranciers omdat de vloot wordt ingekocht door deze partners ter plaatse. Waar mogelijk zoeken wij naar contractpartners met een vloot van hybride en/of zuinig energielabel, maar we kunnen hier niet in dwingen. Wat we wel kunnen doen, is onze klanten wijzen op het klimaatneutraal maken van hun boeking. Met SNP hebben we al een overeenkomst dat voor een vast bedrag van de huursom alle Sunny Cars huurauto’s klimaatneutraal zijn. De huurder hoeft dan niets te doen, wij bieden al een gecompenseerde auto aan. Wij streven ernaar om uiteindelijk alle auto’s standaard inclusief CO2-compensatie aan te bieden.’
 
Sunny Cars is al een tijd milieubewust bezig en heeft sinds 2010 een volledig klimaatneutrale bedrijfsvoering doordat de CO2 voetafdruk is geneutraliseerd. Dit houdt in dat zowel alle uitstoot van gas, elektriciteit, het gebruik van leaseauto’s en alle zakenvluchten als het drukwerk en papierverbruik worden gecompenseerd.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Lustrumeditie leveranciersdag Travel Counsellors groot succes

Volgende bericht

Mooiste eilanden in Griekenland

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.