CoronavirusNieuws

Groen reisadvies voor Malta

Het reisadvies voor Malta is gewijzigd naar groen. Bovendien heeft het land eind mei naar eigen zeggen als eerste land in de Europese Unie groepsimmuniteit behaald.

In het reisadvies wordt aangegeven dat reizen naar Malta mogelijk is, maar dat er wel testverplichtingen zijn. Alle reizigers van vijf jaar en ouder moeten bij vertrek uit Nederland een negatieve PCR-test kunnen laten zien, die bij aankomst in Malta niet ouder is dan 72 uur. Voor terugkeer naar Nederland vanuit Malta is geen negatieve NAAT (PCR)test en (thuis)quarantaine nodig. Malta ligt op ongeveer drie uur vliegen van Amsterdam. Kijk voor meer informatie over het reisadvies op de website van Buitenlandse Zaken.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Barometer - Aantal coronabesmettingen blijft dalen: ook België naar geel reisadvies?

Volgende bericht

Michelle de Wit nieuwe Chief Retail Officer bij Prijsvrij

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.