Nieuws

Groningen Airport Eelde groeit 13% in eerste kwartaal 2018

Deel dit artikel

Groningen Airport Eelde heeft in het eerste kwartaal van 2018 een passagiersgroei van 13% gerealiseerd ten opzichte van dezelfde periode in 2017. De groei is te danken aan een goede bezetting op de lijnvluchten naar Londen, Kopenhagen en Gdansk.

De passagierstoename is het sterkst op de chartervluchten naar Gran Canaria en Lanzarote. Het passagiersaantal op vluchten naar Lanzarote is zelfs verdubbeld. In totaal hebben in het eerste kwartaal 37.877 passagiers van of naar Groningen Airport Eelde gereisd.

Meer capaciteit vanaf Groningen Airport Eelde
Vanaf het tweede kwartaal 2018 is de capaciteit vanaf Groningen Airport Eelde flink verhoogd. Er wordt 3x per dag naar Londen gevlogen, twee keer per dag naar Kopenhagen en dagelijks naar München. Daarnaast zijn de bestemmingen Nice en Ibiza toegevoegd aan het zomeraanbod en Tenerife aan het winteraanbod.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Inaugurele KLM-vlucht naar Braziliaanse Fortaleza

Volgende bericht

Danielle Groot tien jaar bij MSC Cruises

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."