Nieuws

Groningen Airport Eelde lanceert eigen boekingswebsite

Deel dit artikel

Groningen Airport Eelde heeft een eigen boekingswebsite gelanceerd. Het is nu eenvoudiger om tickets te zoeken en boeken vanaf Groningen Airport Eelde naar bestemmingen zoals New York, San Francisco, Beijing, Stockholm, Rome en Manchester. Zo zijn op de nieuwe website bijvoorbeeld retourtickets vanaf Groningen Airport Eelde naar New York, in oktober, te verkrijgen vanaf €400.

Bowy Odink (Commercieel Manager Groningen Airport Eelde): “Een lang gekoesterde wens is hiermee in vervulling gegaan. Uit de markt kregen we vaak te horen dat men graag via Groningen Airport Eelde reist maar niet goed kan vinden waar die tickets te boeken zijn. Met deze eigen boekingswebsite is het voor iedereen makkelijker om tickets vanaf Groningen Airport Eelde te boeken.”

De nieuwe boekingswebsite is een samenwerking tussen de luchthaven, Reisburo Internoord Leeuwarden en Deovolente Research BV. Het reisbureau heeft tevens een telefonische klantenservice ingericht waar geïnteresseerden terecht kunnen voor vragen over het boeken van tickets.

Author


Deel dit artikel

1 Comment

  1. 3 augustus 2018 at 13:13

    Leuk Erik en Dennis!

Vorige bericht

Emirates voegt vluchten toe naar Nederland

Volgende bericht

Win! Ga met Holiday Extras naar de musical Wicked in Londen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.