Nieuws

Groningen Eelde Airport voegt Munster/Osnabruck toe

Deel dit artikel

Vanaf 2 september wordt Münster/Osnabrück (FMO) – Groningen (GRQ) aan het netwerk toegevoegd.

AIS Airlines vliegt inmiddels vijf jaar de route tussen Münster/Osnabrück en Stuttgart. Sinds maart 2019 vliegt AIS Airlines ook vanaf Groningen Airport Eelde naar Kopenhagen. Om het routenetwerk te versterken en meer synergie in de operatie te creëren, wordt er vanaf 2 september gevlogen tussen Münster/Osnabrück en Groningen. Op deze wijze wordt het voor passagiers mogelijk in de ochtend en middag te vertrekken vanuit Münster/Osnabrück met als eindbestemming Groningen of Kopenhagen (CPH). Logischerwijs vindt de route later op de dag in omgekeerde richting plaats. Arend van der Meer, CEO van AIS Airlines: “We zien dat de huidige route in Duitsland zeer succesvol is, daarom is het voor ons een mooie nieuwe stap om de uitbreiding vanaf Groningen Airport Eelde tot een succes te maken.”

Voor dit doel wordt een tweede BAe Jetstream 32 toestel op Münster/Osnabrück gestationeerd. Elke maandag tot en met vrijdag wordt er twee keer per dag vanuit FMO via GRQ naar CPH en retour gevlogen. Om 6.00 en 18.00 uur vertrekken de vluchten vanuit FMO voor een vlucht naar de Deense hoofdstad met een korte tussenstop op Groningen Airport Eelde. De retour vluchten staan gepland om 08:30 en 20:35 uur. Voor de Groningse reiziger blijven de vliegtijden nagenoeg ongewijzigd. Dit geeft zakenreizigers vanuit Duitsland en Nederland de mogelijkheid om een hele werkdag in Kopenhagen door te brengen en ’s avonds weer thuis te zijn.

Boekbaar
De vluchten zijn per direct beschikbaar in alle reserveringssystemen en op de website van AIS Airlines. ‘’We zijn blij met de uitbreiding van het routenetwerk met deze verbinding naar Kopenhagen”, zegt Prof. Dr. Rainer Schwarz, Managing Director van Münster / Osnabrück (FMO).

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

"Blijf toch thuis, veel beter wordt u niet van uw vakantie"

Volgende bericht

Kleine groei (+3%) van het aantal boekingen in mei

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."