CoronavirusNieuws

Groot onderzoek naar impact coronacrisis op werkgelegenheid reisbranche

Deze week start Reiswerk een groot en belangrijk arbeidsmarktonderzoek in de reissector. Het arbeidsmarktfonds ziet het als haar taak om in kaart te brengen wat de impact is van de coronacrisis op de werkgelegenheid in de gehele reisbranche. Hoe is de situatie veranderd ten opzichte van voor de crisis en hoe ontwikkelt het zich de komende jaren?

Het is een onderzoek dat een schat aan waardevolle informatie zal opleveren voor iedereen die werkzaam is in de sector of interesse heeft in een baan in de reissector. Onderdeel van het arbeidsmarktonderzoek is een enquête onder werkgevers. Deze week ontvangen werkgevers in de reissector een uitnodiging om deel te nemen aan het arbeidsmarktonderzoek. De uitkomsten van het onderzoek zijn zeer belangrijk voor onze sector en daarom we hopen dat zoveel mogelijk bedrijven hieraan deelnemen. Alleen dan kunnen we een zo goed mogelijk beeld schetsen van de huidige situatie in de reissector, waardoor wij nog beter kunnen opkomen voor de belangen van werknemers en werkgevers in de reissector.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Willem Holle: “34 jaar lang met héél véél enthousiasme bij de Europeesche gewerkt”

Volgende bericht

TAT’s Travel Podcast: fluisteren, voucher rompslomp, toekomst sector, lege (Vakantie)beurs

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.