Nieuws

Grootschalige staking in Frankrijk

In Frankrijk is spoorwegpersoneel gisteravond begonnen aan een nationale staking tegen de hervorming van het pensioenstelsel. Het treinverkeer is op het gehele Franse treinnetwerk verstoord.

Naar verluidt wordt het een van de grootste stakingen sinds jaren in Frankrijk, die vooral het openbaar vervoer dagenlang dreigt stil te leggen. De transportbonden hebben stakingen voor onbepaalde tijd uitgeroepen en dreigen desnoods tot Kerstmis door te gaan. De metro in Parijs rijdt voor een groot deel ook niet meer.

Ook het verkeer van of naar Disneyland Paris is vanaf vandaag verstoord. Disneyland adviseert op contact op te nemen met de spoorwegmaatschappij (SNCF en RATP) waarmee jouw klant reist om na te gaan of de reis beïnvloed zal worden door deze staking. Voor meer informatie over het treinverkeer: SNCF: www.sncf.com/fr/itineraire-reservation/info-trafic/gl of bel +33 9 80 98 36 35, RATP website: www.ratp.fr/. 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Corendon en Sunweb laten reizigers betalen voor bustransfer

Volgende bericht

Djordy Giesbers aan de slag als Sales Account Manager Vuelandia

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."