Nieuws

Grootste reisbeurs voor USA en Canada in Zeist

Op 4 en 5 november vindt de USA & Canada Reisbeurs plaats in Hotel Figi, Zeist. Op deze grootste gespecialiseerde reisbeurs voor Noord-Amerika zijn rond de 40 reisspecialisten aanwezig om geïnteresseerde bezoekers te inspireren over de uitgebreide reismogelijkheden in deze twee landen.

“Ondanks de grote vertegenwoordiging van reisinformatie op internet hebben consumenten nog steeds behoefte aan persoonlijk contact met echte specialisten bij het samenstellen van reizen”, vertelt beursorganisator Karin Gomes. “De reisspecialisten op de beurs bezitten veel kennis over Noord-Amerika, zelf opgedaan door het reizen. Zij weten waar je juist wel of niet moet zijn.”

Specialistische reisorganisaties zoals SNP Natuurreizen, Askja, GoCanada maar ook grotere partijen zoals NBBS Reizen, TUI, de Jong Intra vakanties en Tenzing Travel. Als aanvulling hierop zijn er ook luchtvaartmaatschappijen, camper- en motorverhuurders en buitenlandse verkeersbureaus zoals Florida, Texas, Portland en Yukon aanwezig.

Gedurende de gehele beurs zullen er informatieve presentaties plaatsvinden welke worden gehouden door onze participanten. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden worden er daarnaast interessante films afgespeeld en kunnen bezoekers een kijkje nemen in twee verschillende campers die buiten het pand staan opgesteld.

De reisbeurs is geopend op zaterdag 4 november en zondag 5 november a.s. van 10:00 uur tot 17:00 uur. De entreeprijs is € 10 en bij voorinschrijving via www.usacanadareisbeurs.nl slechts €7,50. Toegang voor kinderen is gratis. Meer informatie over de reisbeurs, het programma en de deelnemers is te vinden op usacanadareisbeurs.nl.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

De verborgen parel van Amerika: Idaho

Volgende bericht

Lufthansa koopt deel airberlin

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.