Nieuws

Handig ABC-overzicht met zomernieuws

De redactie van TravelPro is al volop in de weer met al het zomernieuws voor 2011. De eerste presentaties zijn inmiddels weer achter de rug en er is een hoop nieuws te melden. Zoals ieder jaar publiceren wij in TravelPro een handig ABC met alle nieuwtjes per organisatie overzichtelijk op een rij. Zo ziet de lezer in één oogopslag welke belangrijkste noviteiten er zijn, welke consumentenacties er komen en welke acties organisaties voor reisagenten in petto hebben. Organisaties die hun zomernieuws aan de reisagent willen melden, kunnen dit nieuws (al dan niet met een foto van de cover van de nieuwe gids) nú insturen naar de redactie van TravelPro (reisburo@t-en-s-productions.nl). In ons overzicht plaatsen we per organisatie de drie belangrijkste noviteiten uit het programma en de consumenten- en reisagentenacties. Bij vragen kan altijd contact worden opgenomen met onze redactie, bereikbaar onder tel 024-8200203.

De ABC-overzichten van zomer 2011 worden gepubliceerd in onze uitgaven van 2 en 16 december aanstaande. In onze uitgave van 30 december staan we stil bij de Vakantiebeurs in Utrecht, die begin januari 2011 plaatsvindt.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Reisagenten kokkerellen met Austrian Airlines

Volgende bericht

Trein in trek bij stedenbezoek

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.