Nieuws

Hanita van der Meer volgt Mirjam Dresmé (ANVR) op

Deel dit artikel

De ANVR is zeer verheugd dat Hanita van der Meer (voormalig woordvoerder Thomas Cook Nederland) per 15 september in dienst treedt als communicatie- en marketing specialist.

Hanita is een bekende in de reissector. Ze was lange tijd werkzaam voor Thomas Cook en werkte de laatste jaren voor OYO Vacation Homes, onder meer bekend van Belvilla. Met haar ervaring kan ze een vliegende start maken bij de ANVR en dat komt goed uit. Het ANVR-congres van 3 tot en met 5 november is een mooie gelegenheid om Hanita in haar nieuwe rol als sector te verwelkomen.

“Je bent snel geneigd om breed te gaan zoeken maar de schat ligt vaak dichterbij dan je denkt. Dat is ook nu het geval. Ik ben heel blij dat Hanita ons team komt versterken!”, aldus Frank Oostdam (directeur ANVR). Hanita treedt in de voetsporen van Mirjam Dresmé die van haar welverdiende pensioen geniet. “In de afgelopen jaren heb ik ondanks corona de volledige Europese PR mogen opzetten voor OVH waar ik veel van heb geleerd en nu keer ik terug naar mijn Nederlandse roots waar ik met veel plezier mijn kennis en ervaring zal gaan inzetten voor de ANVR”, zegt Van der Meer. “Ik kijk er naar uit om iedereen weer te zien tijdens het ANVR-congres.”

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

“We wilden een andere wintersportbeleving”

Volgende bericht

Meld je nu aan voor TravDay op 26 september 2022

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."