Nieuws

Hans de Wilde nieuwe Managing Director Kuoni Benelux

Hans de Wilde gaat per 1 januari 2011 aan de slag als Managing Director voor Kuoni Benelux. Hij is daarmee de opvolger van Richard Broekhoven, die in november 2009 aan de slag ging als Managing Director Benelux Kuoni op interim-basis. Hans de Wilde is directeur Touroperating Autovakanties bij Thomas Cook sinds 2009. Hij begon zijn carrière bij Mars in 1986. Sindsdien bekleedde hij diverse managementfuncties in verschillende industrieën. Voordat hij bij Thomas Cook aan de slag ging, in juni 2009, was De Wilde werkzaam bij Oad. Richard Broekhoven blijft Managing Director voor Kuoni Benelux tot het einde van dit jaar. Daarna gaat hij zich weer richten op zijn taak als CFO (Chief Financial Officer).

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Pink Ribbon kan donatie Jiba (€ 32.955) vergeten

Volgende bericht

Canada Experience goes ’green’

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.