Nieuws

Hans Tattersall aangesloten bij TUI at Home

Hans Tattersall (voormalig general manager bij GoMotorbiking en voorzitter Visit USA) is aan de slag gegaan als mobiele reisadviseur voor TUI at Home.

“Nadat GoAmerica, waar GoMotorbiking onderdeel van was, noodgedwongen de stekker eruit trok (inmiddels overgenomen door Style in Travel, red.), kwam er iets nieuws op mijn pad. Disma Reizen werd op dat moment overgenomen door TUI en ik werd gevraagd om het product motorreizen onder Beleef Reizen (onderdeel van TUI/Disma) op te zetten. Dit is een super-specialisme en je moet die taal kunnen spreken. Door mijn jarenlange ervaring en passie met dit niche product spreek ik die taal en zag ik dat wel zitten. Het is hartstikke leuk om te doen”, zegt Tattersall tegen TravelPro.

Mensen klopten ook bij hem voor een ander soort reis, maar Tattersall moest dan vaak ‘nee’ verkopen. “Mensen willen ook wel eens wat anders dan een motorreis, maar ik kon hen dan niet meer helpen. Werner van Disseldorp (TUI Disma) raadde me aan om als MRA aan de slag te gaan voor TUI at Home. Op die manier ben ik er ook voor mensen die een andere reis willen. Het aanbod is op die manier veel groter.” Tattersall was in het verleden ook verbonden aan Arke/TUI; hij werkte vanaf 1985 tot 2003 voor de reisorganisatie waarvan de laatste jaren als product manager en laat weten dat met deze stap de cirkel voor hem weer rond is.

Tattersall zegt nog een jaar voorzitter te zijn van Visit USA. “Daarna volgt er volgens de statuten een functiewissel, maar ik verwacht wel dat ik betrokken blijf in het bestuur van Visit USA.”

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

'Noord/Zuidlijn moet worden doorgetrokken naar Schiphol'

Volgende bericht

Video - Agentenactie Holiday Extras: 10% korting op luchthaven-lounges

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."