CoronavirusNieuws

Hard Rock Hotel Ibiza gaat weer open

De Palladium Hotel Group gaat het Hard Rock Hotel Ibiza heropenen voor het zomerseizoen op 20 mei. De aankondiging volgt op het nieuws dat Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa op 30 april heropend zal worden.

Openingsupdates voor de andere accommodaties van de groep op Ibiza zullen binnenkort volgen. Het Hard Rock Hotel Ibiza met 490 kamers ligt aan het strand in Playa d’en Bossa en beschikt over een scala aan restaurants, twee zwembaden en twee wellnessruimtes.

Gasten kunnen Covid-19-tests ondergaan in het Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa en het Grand Palladium White Island Resort & Spa Resort. Ze kunnen ofwel antigeentests aanvragen met resultaten in minder dan een uur en een kostprijs van € 40, ofwel PCR-tests met resultaten in minder dan 24 uur en een kostprijs van € 110.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Video - Thalys viert hereniging met reizigers in nieuwe campagne

Volgende bericht

Steeds meer RIU's heropenen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.