Nieuws

Valentijnsactie Hotelplan hartverwarmend

Anita Bakker van Toerkoop Reisburo Bakker is de winnares van de hartverwarmende Valentijnsactie van Hotelplan. Door het maken van een boeking van één van de Valentijnsarrangementen won zij een GiftFor2 bon ‘Puur overnachten voor twee’.

Hotelplan bracht met de actie, die een groot aantal boekingen opleverde, het stedenaanbod onder de aandacht. Niets werd aan het toeval overgelaten. Zo ontving de reisagent een Valentijnspakket met boekingsinformatie over een vijftal spectaculaire stedenaanbiedingen. Dit pakket bestond naast een ludieke handverwarmer in de vorm van een hart (die in deze barre winter ook nog eens goed van pas komt!) verder uit een flyer en raamposter met het Hotelplan stedenaanbod. De stedencampagne werd landelijk ondersteund door advertenties in de Sp!ts, Metro en het AD. Bovendien werd de klant opgeroepen om op een speciale actiesite een Valentijnsboodschap achter te laten, waarbij een speciaal Valentijnsarrangement of een GiftFor2 bon ‘Ontbijt voor2’ gewonnen kon worden.

© 2010 – 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

KLM tweede in Twinkle100

Volgende bericht

Stelling van de Week #7

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.