Nieuws

Hays Travel koopt failliete Thomas Cook-winkels

Hays Travel heeft 555 failliete Thomas Cook-winkels in de UK gekocht en redt daarmee 2.500 banen van oud-Thomas Cook medewerkers. Naar verwachting komen daar 100 werkplekken bij. Reisbureauketen Hays heeft zelf 190 reisbureaus in Groot-Brittannië.

Irene Hays (Voorzitter Hays Travel board) laat in de Engelse media weten: “Thomas Cook was een geliefd merk in het Verenigd Koninkrijk en de wereldwijde reisindustrie. Het is spannend, we krijgen nu drie keer zo veel winkels en een verdubbeling van ons personeelsbestand, maar door deze stap behoudt de industrie een groot deel van haar meest getalenteerde mensen. Onze medewerkers waren ontzet over Thomas Cook en we hadden allemaal meteen het gevoel dat we wilden helpen.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Ecuador-molest: calamiteit vastgesteld

Volgende bericht

Reisadvies Ecuador aangescherpt

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."