Nieuws

Heidi Vermeer over Bali: “Ik gun de locals veel meer toeristen”

Deel dit artikel

Heidi Vermeer (Ver & Meer Reizen) verblijft op dit moment voor minimaal een maand op Bali. “Ik kan niet anders zeggen, dan dat het hier heerlijk is”, laat Heidi weten. 

“Sinds woensdag is er geen PCR-test meer verplicht, wanneer je volledig gevaccineerd bent, en zijn ook de mondkapjes afgeschaft. Je voelt gelijk de hoop onder de lokale bevolking dat nu alles weer snel terug naar ‘normaal’ gaat. De mensen zijn ontzettend gastvrij en blij om weer toeristen te mogen ontvangen. Er zijn nog best veel hotels en restaurants dicht, deze hebben de crisis waarschijnlijk helaas niet overleefd. Ik heb meerdere hotels bezocht waarvan sommige geweldig waren, maar andere duidelijk twee jaar hebben stilgestaan.”

Oproep
Via Travelpro’s Only deed Heidi een oproep welke hotels ze moest bezoeken. “Ik heb een heerlijk strandhotel bezocht voor een collega via Travelpro’s Only en ik was zo enthousiast dat ik er gelijk een post van heb geplaatst op mijn eigen pagina. Puri Santrian in Sanur uit het assortiment van TUI. Echt een aanrader. Daarnaast hebben we ook al een aantal dagen doorgebracht op ons eigen favoriete eiland, Nusa Lembongan. Hier hebben ze de Covid-tijd echt benut om mooie nieuwe beachclubs neer te zetten. Heerlijk met je scooter het eiland rond en al het moois in je opnemen.”

Heidi: “Aangezien wij fulltime reizen moet er, naast alle leuke plekjes verkennen, ook gewoon gewerkt worden.”
(Her)ontdekken
“Wanneer je een pakketreis van twee weken boekt naar Bali zou ik ook echt je klant ervan proberen te overtuigen om twee nachtjes op dit eiland te verblijven. Dit is echt een paradijs! Mocht je tips willen qua accommodaties, dan adviseer ik je hier graag in. De komende weken gaan we er lekker met de scooter op uit om Bali te (her)ontdekken. Zo gaan we bijvoorbeeld ook de bergen in naar Samasaya Garden waar de beroemde tv-kok Lonny eigenaar van is. Heb nu al zin in zijn kookkunsten.”Donatie
Mocht je de avonturen van Heidi willen volgen? Voeg haar dan toe op Facebook. “Alle foto’s die ik plaats mogen jullie gewoon gebruiken. Ik gun het de mensen hier zo enorm dat er snel weer veel toeristen deze kant opkomen. Voor wie een kleine donatie zou willen leveren aan de voedselpakketten die hier nog steeds wekelijks uitgedeeld worden. Dit is mogelijk door een berichtje te sturen naar 06-57555395. Ik zorg dat het terechtkomt bij mensen die het hard nodig hebben.”

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Stijging boekingen Holland Norway Lines: overtochten voor 2023 al beschikbaar

Volgende bericht

Chantal Roskam liet zich verrassen door Ibiza: "Een geweldige ervaring"

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.