Nieuws

Heropening RIU Palace Zanzibar na renovatie

RIU Hotels & Resorts presenteert het onlangs gerenoveerde hotel Riu Palace Zanzibar, gelegen in het uiterste noorden van Unguja en op minder dan een uur van de luchthaven en de hoofdstad, Zanzibar City.

Het was het eerste hotel dat de RIU op deze bestemming kocht, waar het bedrijf  zich inzet om zijn aanwezigheid te versterken: “Zanzibar is een zeer aantrekkelijke bestemming voor onze klanten, dus we doen er een grote investering en we zijn vastbesloten om onze aanwezigheid uit te breiden. Naast de renovatie hebben we de capaciteit van dit hotel, dat direct naast het nieuw verworven La Gemma dell’Est ligt en waarvan de renovatie in de komende maanden van start moet gaan, uitgebreid”, aldus CEO Luis Riu

Jungle
RIU kocht vorig jaar Riu Palace Zanzibar. Het hotel beschikt na de reonovatie over 200 kamers, ontworpen met een subtiele knipoog naar de flora en fauna van de bestemming, zodat de gasten zich diep in de jungle wanen, maar met alle comfort van een vijfsterrenhotel. De villa’s met privézwembad zijn perfect voor mensen die volledig tot rust willen komen tijdens hun vakantie.

Afrikaanse architectuur
Het nieuwe Riu Palace Zanzibar bevat nieuwe gebouwen en de gevels zijn zo ontworpen dat de typische Afrikaanse architectuur behouden blijft, zodat ze harmoniëren met de bestaande gebouwen. Binnen zijn de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de lobby, ingericht in aardetinten en exotische kleuren. De buitenruimte van het hotel biedt een spectaculaire tuin die het hotel omhult, samen met de opvallend blauwe zee.

Restaurants  
Het complex maakt deel uit van de exclusieve Adults-Only by RIU lijn. Gasten kunnen genieten van de fantastische all-in service van het RIU, waarbij ze in dit hotel vier restaurants kunnen uitproberen: het hoofdrestaurant Promenade, het fusionrestaurant Krystal, het Beef Steak House en het romantische restaurant Open Air, evenals de grillbar Pepe’s Food, die zich bij het zwembad bevindt.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Annemarie van Erp wint Sunny Star of the Year Award

Volgende bericht

Vierde Travelife Gold Award voor Avila Beach Hotel

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.