Nieuws

Het is weer kerst in Disneyland Paris!

Zaterdag 6 november werd op Town Square in Disneyland Paris de Tree Lighting Ceremony gehouden. Dit stond symbool voor de opening van het kerstseizoen 2010 in Disney. Het hele park is weer helemaal gehuld in de kerstsfeer, van de kerstboom tot de aanwezigheid van de kerstman zelf! Ook zijn er weer prachtige nieuwe kerstparades te zien, zoals de Disney’s Once Upon A Dream Parade waarin de kerstman de hoofdrol vervult. In Frontierland stelen Mickey en zijn vrienden de show met de vermakelijke schaatsvoorstelling Mickey’s Winter Wonderland en in Main Street U.S.A. fonkelen de kerstlichtjes de hele avond.

De opening van dit kerstseizoen bracht ook de introductie van twee gloednieuwe Disney-leden met zich mee, namelijk Rapunzel & Flynn Rider! Dit mooie koppel zal vanaf deze winter ook aanwezig zijn in Disneyland Paris.

Onderstaand vind je de foto’s van de Tree Lighting Ceremony, de Once Upon A Dream parade en Mickey’s Winter Wonderland! Een verslag van ons Kerstweekend naar Disneyland Paris lees je in TravelPro van 18 november a.s.

[nggallery id=16]

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Sunliner neemt stoutste Nederlanders mee naar Spanje

Volgende bericht

Opening kerstseizoen Disneyland Paris

Auteur

TJ van Apeldoorn

TJ van Apeldoorn

T.J. is commercieel directeur bij TravelPro.