AdvertorialNieuws

Het wachten is voorbij! Vakantie vanaf je voordeur

Deel dit artikel

Eerst een ritje naar de cruisehaven van Amsterdam of Rotterdam. Ofwel in enkele uren van woonkamer naar luxe hut of suite, van thuis naar totale ontspanning.

Vervolgens vaar je door het Noordzeekanaal of Nieuwe Waterweg richting Noordzee. Op weg naar spectaculaire Noorse fjorden, mysterieuze kastelen op de Britse eilanden of zélfs nog verder, naar het avontuurlijke Spitsbergen of IJsland. Die bestemmingen zijn nog ver weg, maar door de culinaire hoogstandjes plus een goed glas ben je gelijk al helemaal in vakantiestemming.

 

Kies je in zomer 2022 voor een cruise vanuit Nederland, dan profiteer je ook nog van het unieke ‘Have It All’-premiumpakket van Holland America Line: een uitgebreid drankenpakket, landexcursie(s), diner(s)* in specialiteitenrestaurants als de Pinnacle Grill én wifi aan boord zijn inbegrepen. Zo wordt cruisen vanuit eigen land wel héél voordelig en aantrekkelijk. Natuurlijk op één van onze luxe, middelgrote schepen, met onvergelijkbare service en Nederlandse tradities die Holland America Line al bijna 150 jaar zo geliefd maken.

* Aantal landexcursies en diners in specialiteitenrestaurants afhankelijk van de cruiseduur. Have It All premiumpakket geldt op alle 2021-2022 cruises.

 

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Laatste hints – Raad de tweede Masked Traveller en win tickets Zuid-Korea

Volgende bericht

Verkeersbureau Costa Dorada nieuwe klant Baltus Communications

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."