Nieuws

Het wachten is voorbij! Zo voordelig was cruisen nog nooit!

Warm je aan de avondzon onder het genot van een ijskoude cocktail en uitzicht over een schilderachtig eiland. Tijdens de heerlijk zwoele Griekse nazomer kun je cruisen vanuit de antieke stad Athene.

 

Onderweg ontdek je Griekse eilanden als ansichtkaarten: met gekleurde vissersboten, spierwitte stranden, lieflijke dorpen en kristalheldere baaien.

Dat alles is nog nooit zo voordelig geweest, dankzij onze Fly&Cruise-pakketten (vluchten en luchthaventransfer inclusief).

Daarnaast profiteer je óók nog van het unieke ‘Have It All’-premiumpakket van Holland America Line: een uitgebreid drankenpakket, landexcursie(s), diner(s)* in specialiteitenrestaurants als de Pinnacle Grill, én wifi aan boord zijn inbegrepen. Al deze voordelen maken nazomeren op de Griekse wateren wel érg aantrekkelijk. Natuurlijk op één van onze luxe, middelgrote schepen, met onvergelijkbare service en Nederlandse tradities die Holland America Line al bijna 150 jaar zo geliefd maken.

* Aantal landexcursies en diners in specialiteitenrestaurants afhankelijk van de cruiseduur. Have It All premiumpakket geldt op alle 2021-2022 cruises.

 

 

 

 

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Charlie’s Travels blij met doorstart, faillissement negatieve klapper voor GGTO

Volgende bericht

TAT’s Travel Podcast: The Travel Club, directe incasso, d-reizen, krankjorum, de barometer, winactie

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."