Nieuws

HI-feest wordt ‘The Travel Battle’ in Central Studio’s

Het grote agentenfeest van Holland International op zondag 17 april a.s. vindt plaats in de Central Studio’s in Utrecht. Petra Kok, Manager Reisbureau Sales: ‘We hebben daar diverse grote ruimtes, de ligging is zeer centraal en we kunnen daar goed uitpakken. We hebben een topper van een artiest in het voorprogramma en ook een hoofdartiest. maar daarover volgt binnenkort meer. Het thema van het feest zal zijn ‘The Travel Battle’. En dan in de zin van samen met reisagenten vechten om de boeking van de klant. Voor agenten is dit een ideale gelegenheid om zich geweldig mooi aan te kleden voor het feest. Denk aan een ‘gevechtstenue’ in de breedste zin van het woord!’. Meer details wil Kok nu nog niet prijsgeven, maar, zo stelt zij: ‘Ik beloof de agenten dat we weer wat spectaculairs gaan neerzetten!’ Voor een voorproefje op de locatie surf je naar www.centralstudios.nl

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Van der Heijden voorzitter Wegener

Volgende bericht

Calamiteitenfonds: miljoenenschade Tunesië en Egypte gedekt

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.