Blogs

Hoe is het met EurAm?

Vincent Hekkert, Business Development Manager van EurAm, zal vanaf juni elke maand een blog schrijven voor TravelPro. De centrale vraag is: hoe is het met EurAm?

Vincent: “Goed! Leuk om deze eerste blog direct met iets heel bijzonders te komen. EurAm biedt nu namelijk ook helikoptervluchten aan met ‘real time’ beschikbaarheid. Dit betekent scherpe prijzen en direct je boeking bevestigd zien. Upgrade je offerte en voeg een vlucht boven de Grand Canyon, Las Vegas, San Francisco of New York toe. Je laat direct je meerwaarde als reisprofessional zien! Om het nog aantrekkelijker te maken komt EurAm met een speciale actie.”

“Boek voor twee personen een Grand Canyon-helikoptervlucht in de maand juni en ontvang een gratis Las Vegas-vlucht (inclusief champagne) voor je klant! Na het boeken van de Grand Canyon-vluchten ontvang je een kortingcode van EurAm. Met deze code kunnen je klanten ter plekke de gratis Las Vegas vlucht boeken. Meer informatie? Vraag het EurAm Support Team (info@euram.eu).”

“Al een rondreis voor je klanten gereserveerd? Geen probleem, de helikopters kun je gemakkelijk toevoegen aan een bestaand dossier of als een los product boeken zonder administratiekosten.” Volg EurAm op Facebook  en Vincent op Twitter (@vincenthekkert).

euramlogo_pink_eps

 

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

The Travel Club breid team uit met Product Manager

Volgende bericht

Win tickets Sensation via Jij & KLM

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.