Arjen LutgendorffBlogs

Hoe is het met EurAm?

Vincent Hekkert van EurAm schrijft iedere maand een blog voor TravelPro. De centrale vraag is: hoe is het met EurAm?

EurAm_Vincent bij Parador Bielsa_9 8 2016Sales Manager Vincent Hekkert: “Zelf kom ik net terug van een rondreis door Spanje met… EurAm! Ik wilde graag een rondreis maken in Spanje en een aantal producten van EurAm ontdekken. En dat is zeer goed bevallen. Wat een heerlijk land om in rond te reizen! De wegen zijn er prima en de brandstof goedkoop. De mensen zijn zeer behulpzaam. Kortom, hét rondreis land bij uitstek!

Foto: Vincent bij Parador Bielsa.

Ik heb gebruik gemaakt van drie Paradores. Stuk voor stuk zijn dit bijzondere accommodaties die je zonder twijfel aan je klant kunt voorstellen. Ze hebben allemaal wel iets bijzonders. Een prachtige ligging, een geweldig restaurant, een adembenemend uitzicht, noem maar op. Wat ook zeer goed bevallen is, zijn de extra producten. Zo heb ik onder andere gebruik gemaakt van een Toledo dagpas en een tapastour en fietstocht in Barcelona. Wat werkt dat goed zeg! Ik leverde het EurAm-voucher in, vaak hele rijen passerend, en kon zo snel gebruik maken van het product.

De tapastour vond ik het leukste. Je meldt je bij een restaurant (adres staat op voucher) en je overhandigt het voucher. Je krijgt een boekje met bonnen en een kaart van het oude centrum waar de betreffende restaurants op vermeld staan plus een leuke beschrijving per restaurant. Stuk voor stuk waren dat culinaire paradijsjes. Je bent toch bang in zo’n grote stad als Barcelona dat je in een ‘tourist trap’ stapt. Met een tapastour voorkom je dat.

Verder viel me het gemak op. We weten het allemaal, maar je bespaart zo veel tijd door dit vooraf te regelen. De steden zijn vaak zo groot, het is er warm en dan zijn die aanvullende producten gewoon een heel ontspannen manier om de steden te ontdekken.

Voor meer details kun je kijken op de Facebook-pagina van EurAm. Daar vind je een verslag per plaats, inclusief tips en foto’s.

Bij EurAm wordt deze zomer hard gewerkt aan een paar spectaculaire verbeteringen. Ook zijn er weer leuke plannen voor dit najaar, maar daar volgende keer meer over!

Nog een fijne augustus maand gewenst!”

EurAm, tailor-made for you.

© 2016 – 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Financieel onvermogen Sun Watcher

Volgende bericht

'We kiezen niet voor uitdagende bestemmingen die niet levensbedreigend zijn...'

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.