Nieuws

Holiday Extras breidt parkeerplaatsen cruisehavens uit

Holiday Extras, bekend van de parkeerplaatsen en hotelovernachtingen bij luchthavens en toegang tot luchthaven-lounges, maar ook van haar parkeerplaatsen bij cruisehavens, heeft haar aanbod cruise-parkeerplaatsen uitgebreid door ook parkeerplaatsen bij de cruiseterminal in Rotterdam aan te bieden.

Om aan alle wensen te voldoen biedt het bedrijf nu het populaire valet parking aan bij de cruiseterminal van Rotterdam. Hierbij wordt de auto direct bij de cruisehaven door professionele medewerkers overgenomen en ter plaatse geparkeerd. Bij terugkomst staat de auto weer klaar bij de terminal. “Deze service is al beschikbaar vanaf €145 (8 dagen), 15 dagen valet parking is er vanaf € 215 en 22 dagen valet parking is er vanaf € 285”, laat Fieneke Bosters (Sales Manager Holiday Extras) weten.

Deze service is direct beschikbaar en boekbaar.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

FlixBus breidt uit met FlixTrain

Volgende bericht

Achtste recordjaar op rij voor Duitsland

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."