Nieuws

Holiday Extras maakt winnaars Tina Turner-actie bekend

Door zo veel mogelijk boekingen te maken bij Holiday Extras, konden jij en jouw collega’s kaartjes winnen voor de Tina Turner Musical in het Beatrix Theater in Utrecht. Dit avondje uit is gewonnen door VakantieXperts Surhuisterveen.

De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart. In deze musical hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’.

Niet gewonnen? Geen paniek, Holiday Extras lanceert binnenkort weer een nieuwe actie! Houd deze site in de gaten.

 

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Oman gastland van ITB Berlijn in maart 2020

Volgende bericht

"Kaapverdië daalt in populariteit, Curaçao maakt comeback"

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."