Nieuws

Holiday Extras voegt ferry-overtochten toe aan aanbod

Holiday Extras, bekend van de parkeerplaatsen en hotelovernachtingen bij luchthavens en lounges, maar ook van de parkeerplaatsen bij cruisehavens, heeft haar aanbod uitgebreid met ferry-overtochten. Op deze manier bundelt het bedrijf alle ‘extra’s en dat maakt het voor de reisagent en consument gemakkelijker.

Alle overtochten – wereldwijd – zijn opgenomen in het aanbod. In totaal zijn dat 3.265 routes en 753 havens. “Vanuit Nederland zijn de overtochten naar Engeland en Scandinavië interessant, maar Holiday Extras biedt bijvoorbeeld ook overtochten tussen Mallorca en Ibiza én ook tussen de Thaise eilanden. Hierdoor wordt het een stuk simpeler om een eilandhop-vakantie samen te stellen”, zegt Fieneke Bosters (Sales Manager bij Holiday Extras). “Het is dus boeken zonder te zoeken.” Bekijk het wereldwijde aanbod op www.holidayextras.nl.

Er zit echter geen commissie op dit product, maar reisprofessionals kunnen zelf hun administratie-fee rekenen. Holiday Extras werkt momenteel hard aan een provisiemodel voor dit product.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Jet Airways in Nederland failliet verklaard

Volgende bericht

KLM voegt Bangalore toe en stopt met Colombo

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."