Nieuws

Holiday Extras voegt Transit Hotels toe

Deel dit artikel

Holiday Extras heeft Transit Hotels aan haar aanbod toegevoegd. “Deze hotels bevinden zich na de douane. Passagiers kunnen hier langere wachttijden overbruggen in privacy en rust zonder de luchthaven te verlaten”, zegt Fieneke Bosters (Sales Manager bij Holiday Extras).

Bij Holiday Extras kun je vanaf nu op de volgende luchthavens Transit Hotels boeken: Singapore, Hongkong, Kuala Lumpur, Muscat, Abu Dhabi en Rio de Janeiro. Het aanbod wordt snel uitgebreid. De kamers van de Transit Hotels zijn aangepast aan de behoeften van passagiers die kort (max. 20 uur) verblijven, zoals airconditioning, comfortabel bed, entertainmentsysteem, WiFi en een wekservice. Bovendien hebben de meeste kamers een eigen badkamer.

Het nieuwe aanbod vind je onder het aanbod van de ‘Airport Lounges’, via jouw eigen inlog op HolidayExtras.nl

“Onze Tip is Aerotel Airport Transit Hotel Singapore (Terminal 1). Dit is een stijlvol Transit Hotel direct op de luchthaven met een buitenzwembad en fitnessruimte. Een twee persoonskamer kost €88”, laat Fieneke weten.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

5% extra commissie voor Nederlandse reisagenten bij NCL

Volgende bericht

NDC-koppeling Vuelandia met Lufthansa Group

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."