Nieuws

Holiday Extras voegt tweede lounges Düsseldorf toe

Deel dit artikel

Naast de Hugo Junker Lounge in Terminal B biedt Holiday Extras sinds kort ook de Open Sky Lounge in Terminal C op Düsseldorf Airport aan. “Hiermee bedienen we zowel de reizigers die binnen het Schengen-gebied blijven als de passagiers die daarbuiten gaan”, zegt Fieneke Bosters (Sales Manager Holiday Extras).

Volgens Fieneke voegen reisprofessionals met het aanbieden van een luchthaven-lounge nog meer beleving toe aan de reis van hun klanten. “Reizigers kunnen na de check-in of tijdens een langere transfer de wachttijd in een luchthaven-lounges op een veel leukere manier doorbrengen dan op de overvolle wachtruimtes van de luchthaven. In de lounges worden verschillende services aangeboden, zoals koude en warme maaltijden, frisdranken en alcoholische dranken, wifi en relaxstoelen. Sommige lounges hebben ook faciliteiten voor kinderen, een badkamer om jezelf op te frissen of zelfs een spa om helemaal tot rust te komen.”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

“Ik verwacht dat iedereen kan fluiten naar z’n geld van Small Planet Airlines”

Volgende bericht

Faillissement voor A en A Tours BV

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."