Nieuws

HolidayTaxis boekbaar in BAS

HolidayTaxis is de nieuwe beschikbare service binnen BAS. De wereldwijde transferdiensten van HolidayTaxis zijn vanaf nu direct te reserveren in BAS, het dossier-administratiesysteem van Fadiro voor reisagenten.

”Naast de vele andere services is er nu voor het eerst ook een service in BAS gericht op de transfers. Veel reisagenten maken al gebruik van HolidayTaxis, maar door deze koppeling wordt het allemaal nog veel gemakkelijker. De volgende stap zal zijn om deze service ook beschikbaar te maken in Mijnreisoverzicht, zodat de klant ook zelf deze dienst kan boeken”, aldus Theo Hoving (algemeen directeur van Fadiro).

“Ons gezamenlijk doel is om klanten de gehele reis te ontzorgen. Wij regelen graag de transfers op de bestemming. Nu onze producten boekbaar zijn via BAS is het nog makkelijker om een transfer waar ook ter wereld toe te voegen aan de boeking. Naast dat jij zorgt dat de klant zorgeloos op vakantie kan, ontvang je ook extra commissie”, zegt Lieke van der Steen (Business Development Manager van HolidayTaxis).

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Schiphol: vliegverkeer opgestart: nog wel hinder

Volgende bericht

Cruise Promotie Tour ‘Upgrade your cruise skills’

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."