Cruise ClassNieuws

Holland America Line introduceert online trainingsprogramma voor reisagenten

Met de HAL Academy biedt Holland America Line reisagenten in Nederland en België een unieke mogelijkheid hun kennis over cruisevakanties te vergroten. Het online trainingsprogramma HAL Academy reikt reisagenten de noodzakelijke handvaten en verkooptechnieken aan waarmee zij beter in staat zullen zijn cruises te verkopen.

‘Dit trainingsprogramma is ideaal voor reisagenten die meer cruises willen verkopen en hun kennis over Holland America Line willen vergroten’, aldus Nico Bleichrodt, director of sales for Benelux and Germany. ‘Nu de populariteit van cruisevakanties blijft toenemen helpt dit gratis te gebruiken programma met adviezen en strategieën voor de verkoop van cruises.’

HAL Academy is op opgebouwd uit vijf hoofdprogramma’s en een geavanceerde strategietraining. Het online programma maakt gebruik van videobeelden en de meest moderne interactieve technologieën. Onderwerpen die in de training aan bod komen zijn onder meer een introductie voor premium cruising, achtergrondinformatie over Holland America Line, tips voor het identificeren van potentiële cruisereizigers, een overzicht van alle bestemmingen en een overzicht van de beschikbare verkoopondersteuning. Ook is er een module voor groepsreizen – één van de snelst groeiende marktsegmenten.

Reisprofessionals kunnen zich eenvoudig voor het gebruik van het trainingsprogramma registeren en aanmelden via de website www.halacademy.nl. De programmaonderdelen worden elk afgesloten met een examen. Wie voor het examen slaagt ontvangt een certificaat en een tegoed van vijftig dollar voor bestedingen aan boord tijdens cruises die geboekt tegen het voordeeltarief voor reisagenten. Nederlandse en Belgische reisagenten die het programma met succes hebben afgesloten ontvangen bovendien een tegoedbon ter waarde van vijftien euro waarmee via www.bol.com boeken of cd’s kunnen worden gekocht.

© 2010 – 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Brazilië roept de reisagent

Volgende bericht

CarDelMar: omboeken voor lagere prijs

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.