Nieuws

Holland America Line krijgt eigen tulp

Holland America Line krijgt eigen tulpDe Holland America Line (HAL) krijgt 16 november aanstaande een eigen tulp tijdens een feestelijk evenement op Keukenhof in Lisse. De tulpenboloverhandiging zal plaatsvinden door kweker en vice-voorzitter van de Raad van Bestuur van Keukenhof Jan Pennings. Hij overhandigt de nieuwe bol aan HAL-kapitein Edward van Zaane (kapitein van de ms Nieuw Amsterdam) en Martin Schröder (Loyaal Mariner en lid van de Holland America Line Advisory Board). De nieuwe tulpenbollen worden dit najaar geplant. De doopceremonie vindt in april 2013 plaats ter gelegenheid van het 140 jarig bestaan van de HAL, precies op het moment dat de tulpenbollen in bloei staan. De officiële naam van de tulp wordt dan ook bekend gemaakt. 12 april jl. kreeg Disneyland Paris ook een eigen tulp in verband met het 20-jarig bestaan van het Franse themapark.

© 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

ArkeFly tevreden over sponsoring Amstel Curaçao Race

Volgende bericht

Veel beschikbaarheid individuele studiereis Cyprus

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.