CoronavirusNieuws

Holland America Line verlengt pauze cruiseactiviteiten

Holland America Line verlengt zijn pauze van de cruiseactiviteiten voor alle vertrekken tot en met 30 april 2021. Dit omvat Alaska, Mexicaanse Rivièra, Pacifische kust, Caraïben, Middellandse Zee en Canada / New England.

De cruisemaatschappij annuleert ook alle Alaska cruises tot half mei, Alaska vertrekken op drie schepen tot begin juni, alle Land + Sea Journeys die verband houden met de geannuleerde Alaska afvaarten, Middellandse Zee cruises tot begin juni en Zaandam’s Canada / New England routes tot en met augustus.

Cruises die worden beïnvloed door deze pauze zijn:

  • Alle cruiseafvaarten tot en met 30 april 2021
  • Alaska: Eurodam en Oosterdam tot en met de eerste week van juni (rondreis vanuit Seattle); Koningsdam tot half mei (rondreis vanuit Vancouver, British Columbia, Canada); Nieuw Amsterdam en Noordam tot half mei (rondreis Vancouver en reis tussen Vancouver en Whittier, Alaska) en Zuiderdam tot begin juni (rondreis vanuit Vancouver)
  • Middellandse Zee: Volendam cruises tot begin juni (tussen Venetië en Civitavecchia [Rome], Italië); Westerdam tot begin juni (rondreis vanuit Venetië of tussen Venetië en Piraeus [Athene], Griekenland)
  • Canada / New England: Zaandam cruises tot en met augustus (tussen Boston, Massachusetts en Montreal, Quebec, Canada)

Gasten en hun reisagenten worden op de hoogte gebracht van de annuleringen en opties voor Future Cruise Credits (FCC) en omboekingen. Holland America Line volgt het protocol van de CDC nauwgezet en bereidt schepen voor en implementeert procedures om te voldoen aan alle vereisten voor goedkeuring om na de pauze te varen.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

World Animal Protection blij met aanscherping ANVR-richtlijnen

Volgende bericht

Duitsers via reisadvies gewaarschuwd voor verdere onrust in VS

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.