Nieuws

‘‘Holland International zal opgaan in Arke’’

‘‘Holland International zal op termijn opgaan in Arke’’, dat heeft Steven van der Heijden vanochtend gezegd op BNR Radio. ‘‘De kans dat het merk Holland International binnen één tot drie jaar verdwijnt is zeer groot. Dat is vrij snel dus. We hebben er uiteraard al lang over nagedacht, maar in deze tijd waarin je een rechtreekse band met de consument hebt werkt één merk (power brand) het beste. Er zal bij het verdwijnen van de naam Holland International geen enkele baan verloren gaan’’, aldus Van der Heijden, die tevens liet weten niet van plan te zijn merken te gaan toevoegen.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. Eloise F
    14 oktober 2013 at 17:59

    Zegt hij eigenlijk dat TUI de gehele B2B formule gaat opheffen en alleen nog directe B2C formule in stand houdt? Dus voor de reisbureaus geen TUI meer? Er blijven bijna geen merken meer over voor de onafhankelijke reisagent ……

Vorige bericht

KRAS.NL tijdelijk Europa in met Ajax en PSV

Volgende bericht

D-reizen: 77 in plaats van 81 Globe Reisburo's

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.