Nieuws

Hubert van Velden naar Prijsvrij / D-reizen

Deel dit artikel

De Prijsvrij Groep, waar de merken Prijsvrij Vakanties en D-reizen onder vallen, timmeren hard aan de weg. Met het grote succes trekt het bedrijf ook nieuw talent naar zich toe.

‘Vorige week hebben we Hubert van Velden verwelkomt. Met de ambitie de nummer 1 positie van onze huismerken D-Holidays (D-reizen) en Sunmix (Prijsvrij Vakanties) verder te verstevigen, o.a. door de recent afgeronde IATA certificering, maken we belangrijke stappen om direct en volledige grip te krijgen op sturing en kwaliteit. Hubert heeft de kennis en expertise in huis om aan deze ambities invulling te geven’, aldus Marc van Deursen, CEO van de Prijsvrij Group.

Hubert van Velden: ‘Binnen mijn nieuwe functie word ik verantwoordelijk voor het verder digitaliseren van de Touroperator distributie, in nauwe samenwerking met het management en de technische teams. Ontzettend gaaf om binnen het dynamische en ambitieuze Prijsvrij/D-Reizen deze rol als Director Distribution/VTO Strategy & Partnerships te mogen vervullen. Ik ben nu een weekje aan boord, waarbij de sterke gedrevenheid en het vele talent binnen de organisatie mijn enthousiasme alleen maar verder hebben doen groeien!’

Naast Hubert zullen er de komende tijd nog meer bekenden uit de reisbranche bij de Prijsvrij Groep aan de slag gaan.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Schiphol start extra wervingscampagne voor beveiligers

Volgende bericht

Arbo Unie: Vakantie harder nodig dan ooit

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.