Nieuws

Huib Gorter naar hoofdkantoor Malaysia Airlines

Per 1 april zet Regional Senior Vice President Continental Europe Malaysia Airlines, Huib Gorter, zijn werkzaamheden voort op het kantoor van Malaysia Airlines in Kuala Lumpur.

De Maleisische luchtvaartmaatschappij wil hiermee de strategiche interactie tussen de verschillende divisies optimaliseren binnen Malaysia Airlines hoofdkantoor. Gorter blijft echter verantwoordelijk voor de regio Continental Europe. Gorter: ‘Ik beschouw deze stap als een enorme uitdaging door de affiniteit die ik heb met de luchtvaartmaatschappij, de mensen die er werken en met Maleisië. Malaysia Airlines is momenteel bezig met de zoektocht naar een geschikte kandidaat voor de functie van Area Manager Benelux. Ondertussen neemt Edwin Peters, Marketing Manager Europe, de taken van Area Manager Benelux tijdelijk waar.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Bas Ruben: van Disney naar Costa Cruises

Volgende bericht

Neckermann viert 40-jarig bestaan in Snowworld

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."