Nieuws

Iberia vliegt weer op Amsterdam Madrid

Iberia biedt sinds gisteren twee maal daagse vluchten aan tussen Amsterdam en Madrid. Vanaf 1 september wordt het aanbod uitgebreid naar drie vluchten per dag. Nederlandse passagiers kunnen zo in Madrid eenvoudig overstappen naar één van Iberia’s 64 bestemmingen

De vluchttijden vanaf Amsterdam bieden uitstekende aansluitingen in Madrid naar Iberia’s 32 Spaanse bestemmingen, maar ook Lissabon en Oporto in Portugal, 11 steden in Afrika en het Midden Oosten, 5 in Amerika en 14 in Latijns-Amerika. Het Latijns-Amerikaanse netwerk wordt in september uitgebreid naar 16 bestemmingen met de toevoeging van Santo Domingo en Montevideo.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Curatoren Oad Groep stellen onderzoek in naar Rabobank

Volgende bericht

Airberlin herhaalt succesvolle quiz

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."