Om haar nieuwe routes vanaf Düsseldorf meer bekendheid te geven, biedt Icelandair reisagenten de mogelijkheid om kennis te maken middels speciale agententarieven. De speciale agententarieven zijn uitsluitend bedoeld voor reisagenten die één introducée kunnen meenemen voor hetzelfde tarief.

De speciale agententarieven, die alleen geldig zijn op Icelandair-vluchten van/naar Düsseldorf, in de periode 29 oktober 2018 tot en met 31 maart 2019 zijn te boeken tot en met 29 juni 2018 via nlagents@icelandair.is. Reizen in de kerstvakantie is uitgesloten.

Icelandair liet in mei weten weer vanaf Düsseldorf te gaan vliegen. De luchtvaartmaatschappij start op 29 oktober met rechtstreekse vluchten vanaf Düsseldorf (DUS) naar Reykjavik (KEF). Er zal het hele jaar door vier keer per week worden gevlogen, op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag. In Reykjavik (KEF) kan worden overgestapt op 23 Icelandair bestemmingen in Noord-Amerika. Aan boord kan worden gekozen uit Economy Light (zonder ruimbagage), Economy Standard, Economy Flex, Saga Premium en Saga Premium Flex.

Dit zijn de agententarieven waarvan gebruik kan worden gemaakt:

Retourtje Düsseldorf (DUS) – Reykjavik (KEF)
Economy Standard: € 158,-
Saga Premium: € 237,-

Retourtje Düsseldorf (DUS) – Toronto (YYZ)
Economy Standard: € 404,-
Saga Premium: € 619,-

Retourtje Düsseldorf (DUS) – Boston (BOS)
Economy Standard: € 418,-
Saga Premium: € 655,-

Retourtje Düsseldorf (DUS) – New York (JFK of EWR)
Economy Standard: € 423,-
Saga Premium: € 734,-

Retourtje Düsseldorf (DUS) – Washington (BWI of IAD)
Economy Standard: € 429,-
Saga Premium: € 647,-