Nieuws

Binnenkort opening Ikos Resorts op Corfu

Ikos Resorts opent met Ikos Dassia op Corfu binnenkort (3 mei) haar derde resort.
“In het Verenigd Koninkrijk en Duitsland worden de kamers al volop geboekt”, zo laat een woordvoerster weten.

Het hotel wordt naar eigen zeggen een hoogvlieger voor het geliefde Griekse eiland op het vlak van all inclusive aanbod – met menu’s samengesteld door Michelin sterrenchefs en een innovatieve ‘Dine-Out’ optie. Ikos Dassia is gelegen in de baai van Dassia, op vijftien minuten van het historische centrum van Corfu-stad en op twintig minuten van de internationale luchthaven van het eiland. Het resort zal beschikken over 403 kamers, suites en villa’s, geschikt voor koppels en families.

Zeven van de negen restaurants zijn à la carte, waar gasten kunnen kiezen uit menu’s samengesteld door Michelin sterrenchefs. De keuken gaat van hedendaags Grieks, deli Grieks, Aziatisch/Oosters Italiaans, Frans, Baskisch tot lokale gastronomie van Corfu. Daarnaast is er nog de keuze voor het mediterraan buffetrestaurant of voor de vernieuwende Dine-Out optie.

De 403 luxueuze kamers, suites en villa’s met één of twee slaapkamers, met verschillende types voor koppels en gezinnen, zullen verspreid liggen over acht hectare, in een groene omgeving en direct aan het strand. Het resort zal beschikken over zeven verwarmde zwembaden waaronder de spa zwembaden en de adults-only zwembaden en bovendien een aantal privé-zwembaden.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Thomas Cook nodigt jou uit voor 'waanzinnig event'

Volgende bericht

TUI: Update Caribbean na orkaan Irma

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.