Nieuws

Ilse van Langen-Biesbroek wint TUI e-game

TUI heeft samen met Curaçao Tourist Board Ilse van Langen-Biesbroek als winnaar van de e-game verrast met de hoofdprijs: een 9-daagse reis naar TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort met TUI fly. Nanette Heijne eindigde op de tweede plaats. Zij wint een voucher van TUI Experiences ter waarde van € 100. Teun van Wel is geëindigd op de derde plaats en wint een voucher van TUI Experiences ter waarde van € 50.

Van maandag 17 mei tot en met zondag 27 juni konden reisagenten meespelen met de TUI e-game om mooie prijzen in de wacht te slepen én de nodige productkennis op te doen over TUI en een aantal belangrijke partners. Tussendoor werd het populaire Candy Crush spel gespeeld waarmee je je score steeds kon verbeteren. In alle zeventien categorieën werden per week 136 vragen door de reisagenten beantwoord en het spel is maar liefst 12.200 keer gespeeld. Iedere week werd de weekwinnaar bekendgemaakt en werd de nieuwe weekprijs aangekondigd. De weekprijzen waren niet mis; een verblijf in RIU, Droomparken, Hotel LEGOLAND, Paloma Hotels, Atlantica Beach Resort Kos en ROBINSON Quinta da Ria in Portugal.

Overzicht prijswinnaars

Prijswinnaar week 1: Nanette Heijne – TUI at Home
Verblijf van 7 nachten in een RIU hotel naar keuze

Prijswinnaar week 2: Martine Snoek – Reiscreaties
Weekend of midweek in één van de Droomparken in Nederland

Prijswinnaar week 3: Caroline van Bergen – Travel Store Leerdam
Verblijf van 7 nachten in Atlantica Beach Resort Kos

Prijswinnaar week 4: Carine Heijsteeg – Personal Touch Travel
Verblijf van 2 nachten in Hotel LEGOLAND

Prijswinnaar week 5: Teun van Wel – The Travel Club
Verblijf van 7 nachten in één van de Paloma Hotels

Prijswinnaar week 6: Marieke en Margriet – MenM Travel
Verblijf van 7 nachten in ROBINSON Quinta da Ria

De TUI e-game werd mogelijk gemaakt door Curaçao Tourist Board, RIU Hotels & Resorts, Droomparken, Atlantica Hotels & Resorts, Legoland Billund Resort, Paloma Hotels, TUI Hotels & Resorts (TUI BLUE, TUI MAGIC LIFE, ROBINSON), TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort en TUI Experiences.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Vakantiegangers in spanning: onzekerheid over reisadviezen

Volgende bericht

Premier Canada: "Goede hoop op nieuwe stappen heropening"

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.