Nieuws

Inboedel Thomas Cook Nederland te koop

Sinds vorige week staat de inboedel van Thomas Cook Nederland te koop. Op de website van BVA Auctions is het mogelijk om tot en met 2 december online te bieden op de kantoormeubelen. Van telefoons en computers tot Condor-wanddecoratie.

Vorige week werd bekendgemaakt dat TUI Nederland een aantal domeinnamen en klantendatabases uit de boedel van het faillissement van Thomas Cook Nederland heeft  overgenomen. Nadat het faillissement van Thomas Cook Nederland was uitgesproken, heeft de curator met diverse partijen bekeken welke zaken uit de boedel verkocht konden worden. TUI Nederland was één van de belangstellenden en heeft een aantal domeinnamen (neckermann.nl en vrijuit.nl) en klantendatabases overgenomen.

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Foto's - Vernieuwde KLM non-Schengen Crown Lounge officieel geopend

Volgende bericht

Garuda Indonesia presenteert eerste Airbus A330-900neo

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.