CoronavirusNieuws

Indaba 2020 voor onbepaalde tijd uitgesteld

De Indaba, die zou plaatsvinden van 12 tot 14 mei in Durban (Zuid-Afrika) is voor onbepaalde tijd uitgesteld als gevolg van de uitbraak van het coronavirus. De minister van toerisme van Zuid-Afrika, Mmamoloko Kubayi-Ngubane, maakte deze beslissing bekend.

“Na zorgvuldige afweging hebben we de moeilijke beslissing genomen om Africa’s Travel Indaba uit te stellen’, aldus Kubayi-Ngubane. “Africa’s Travel Indaba is een van de grootste marketingevenementen op het gebied van toerisme in Afrika. Het is een van de top drie van dé must visit-evenementen in zijn soort op de wereldwijde toerisme-kalender.”

De organisatie verwacht dat er door de huidige reisbeperkingen om de pandemie in te dammen een sterk verminderd aantal deelnemers aan het evenement kan deelnemen. “Het besluit om Indaba 2020 uit te stellen past ook in het advies van gezondheidsautoriteiten. Nieuwe data zullen naar verwachting te zijner tijd worden aangekondigd.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Food for thought

Volgende bericht

Marokko verlengt deadline voor vluchten naar Nederland tot zondag

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.